Trans Black Custom T-type

Trans Black Custom TelecasterSolgt!

Samlet vurdering: Den massive strengebroen og svært godt treverk i hals og kropp gjør at denne gitaren formelig sitrer i hendene dine når du spiller. To gode pickup’er, en med feit og fin og en med tynn og klar lydoverføring gir deg gode muligheter til å variere lydbildet.

Hals: Denne Telecaster-modellen har hals i såkalt Birdseye-lønn. Dette treslaget med sine mange sirlige årringer gir gitaren et unikt, og meget vakkert visuelt uttrykk. I tillegg bidrar denne tresorten til å gi strengene en særegen resonans.

Kropp: Fremsiden av kroppen er av flammelønn, noe som tydelig kommer frem gjennom den halvt gjennomskinnelige trans black-lakken. Denne vakre finishen hadde vi ikke hjerte til å skjule bak et plekterbrett. Samtidig bidrar treslaget flammelønn i kroppen til å gi gitaren en spesielt klingende lyd som må oppleves.

Bro: Gitaren er utstyrt med en særdeles massiv Telecaster-bro i gullfinish fra Wilkinson som gir mye sustain i strengene. På denne gitaren vil du oppleve at tonene bærer eksepsjonelt lenge.

Pickups: Vi har valgt å montere to sorte bladmikrofoner fra det anerkjente merket Kent Armstrong. Ved stolen sitter en dobbeltbladet mini humbucker med keramisk magnet som reduserer sus og gir en relativt mørk tone og kraftig output. Halsmikrofonen er en single coil med keramisk magnet som gir en noe lysere, klarere tone og svakere output.