Dupont Nitro Cellulose Custom Colors

Vi er stolte av å kunne tilby våre kunder gitarer med de tradisjonelle vintagefargene denne våren. Vi leverer S-type og T-type i følgende originale Dupont Nitro Cellulose Custom Colors. Ring eller skriv for mere informasjon.

Se vårt fargeutvalg: Aztec Gold, Blond, Butterscotch, 2–Tone Sunburst, 3-Tone Sunburst, Arctic White, Black, Blue Translucent, Burgundy Mist, Candy Apple Red, Copper, Dakota Red, Daphne Blue, Desert Sand, Fiesta Red, Firemist Gold, Ice Blue Metallic, Inca Silver, Lake Placid Blue, Monaco Yellow, Natural, Ocean Turquoise, Olympic White, Orange Translucent, Sea Foam Green, Shell Pink, Sherwood Green, Shoreline Gold, Sonic Blue, Surf Green, Taos Turquoise Blue, Vintage White, and White Bond.

Priser fra ca kr 14000,-
Ca to måneders leveringstid, med mindre du ønsker å kjøpe en av de vi har på lager. Be oss om pristilbud. Ring eller skriv for å avtale prøving. Ganske ofte kan vi komme ut for å treffe dere kunder der hvor dere er. Kanskje ikke så vanlig blant musikksjapper, men…….
Alle gitarer bygges av JAN BRAATHEN.

Warmoth

Kommende Nitro Celluloseprosjekter

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.