Dupont Nitro Cellulose Custom Colors

Da er de to neste gitarene i rekken av Dupont Nitro Cellulose Custom Colors snart klare. Vintagefargene Shell Pink og Burgundy Mist kommer på henholdsvis T-type og S-type som nummer to og tre i rekken etter S-type med Blue Sonic og relic finhis, som er den første i rekken. Planen er at vi skal gjennom hele fargekartet, enten det blir en T-type her og en S-type der eller kanskje vi kan klare både S-type og T-type på hver farge? Vi vet at noen av dere liker såkalt Aget Guitar Finish eller Relic Guitar. Spør oss om dette, det finnes mange grader og det bør planlegges nøye.

Det viktige for oss er at dere får muligheten til å pryde gitarene deres med Dupont Nitro Cellulose Custom Colors!
Vi er åpene for forslag og ønsker til de neste prosjektene. Her er vintage fargene du kan velge mellom:

Aztec Gold, Blond, Butterscotch, 2–Tone Sunburst, 3-Tone Sunburst, Arctic White, Black, Blue Translucent, Burgundy Mist, Candy Apple Red, Copper, Dakota Red, Daphne Blue, Desert Sand, Fiesta Red, Firemist Gold, Ice Blue Metallic, Inca Silver, Lake Placid Blue, Monaco Yellow, Natural, Ocean Turquoise, Olympic White, Orange Translucent, Sea Foam Green, Shell Pink, Sherwood Green, Shoreline Gold, Sonic Blue, Surf Green, Taos Turquoise Blue, Vintage White, and White Bond.

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.